Makelaars Netwerk heeft een uniek landelijk netwerk van circa 250 NVM makelaars en is zodoende de grootste landelijke intermediair in de vastgoed markt. Wij ontwikkelen, regisseren en controleren grootschalige opdrachten voor vastgoed partijen. Vanuit ons netwerk hebben wij altijd tenminste twee lokale makelaars beschikbaar voor uw opdracht, waar ook in Nederland. Opdrachtgevers van Makelaars Netwerk profiteren van lokale marktkennis en hebben toch één aanspreekpunt voor heel Nederland.

Makelaarsnetwerk.nl


Taxatieteam taxeert al meer dan 10 jaar woningen en commercieel vastgoed. In die 10 jaar zijn we uitgegroeid tot het grootste taxatiekantoor van Friesland. Daar zijn we best wel een beetje trots op. Hoe dat is gelukt? We houden van doorpakken. Efficiënt én persoonlijk. Als klant van Taxatieteam kunt u 100% rekenen op een snel en hoogwaardig taxatierapport. Altijd door een gecertificeerde taxateur. En niet onbelangrijk: tegen scherpe tarieven.

Welke taxaties kunnen we voor u verzorgen:
• Taxaties voor commercieel vastgoed
• Taxaties voor woningen
• Taxaties agrarisch vastgoed

Taxatieteam.nlHet makelaarsvak eist met alle technologische ontwikkelingen elke dag meer van u als makelaar. Meer kennis en meer tijd. U houdt uw kennis op peil met extra trainingen, heeft een facebook account waar af en toe wat aanbod voorbij komt en terwijl u van afspraak naar afspraak vliegt, bedenkt u dat de website hoognodig geupdate moet worden…Herkenbaar? U wilt alles goed doen en weet dat er iets moet gebeuren, maar het ontbreekt u simpelweg aan tijd. En wellicht ook de online kennis. Wilt u als makelaar de beste online positie maar heeft u te weinig tijd of kennis om alles goed te doen? Besteed dan uw online werkzaamheden uit aan ons. Van conversie gerichte website tot uw social media: wij verzorgen het voor u. Bekijk uw voordelen op woonaccent.nl.

Woonaccent.nl


RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs

RBMT bedrijfsmakelaars en taxateurs zijn specialisten in commercieel vastgoed. Vastgoedprofessionals met een no-nonsense mentaliteit en kennis van zaken. Realistisch, betrokken en gedreven. Onze korte lijnen en en actieve benadering leveren onze klanten het beste resultaat op. Bovendien hecht RBMT veel waarde aan hoogwaardig, eerlijk en onafhankelijk makelen en taxeren. Daarom wordt onze professionele en betrouwbare advisering onderschreven door gerenommeerde kwaliteitskeurmerken (NVM, RICS, NRVT en VastgoedCert). Zo kunnen we zaken doen met een goed gevoel. Wat kunnen wij voor u doen?

RBMT.nl