Het makelaarsvak eist met alle technologische ontwikkelingen elke dag meer van makelaars. Meer kennis en meer tijd. U houdt uw kennis op peil met extra trainingen, heeft een facebook account waar af en toe wat aanbod voorbij komt en terwijl u van afspraak naar afspraak vliegt, bedenkt u dat de website hoognodig geupdate moet worden…Herkenbaar?

Eztat is er voor makelaars met ambitie. Wilt u zich onderscheiden van uw concurrentie en meer leads en omzet halen uit uw strategie? Al meer dan 30 jaar ondersteunen wij makelaars in heel Nederland op strategisch en (online) marketingniveau. Onze kracht? De combinatie van onze online marketing skills én expertise in de makelaardij. Dat gaat de makelaars meer opleveren dan alleen een uitstekende online positie. Bij de start bepalen de makelaar en eztat samen de beste strategie voor het makelaarskantoor. Voor zowel het merk als de online positie. Meer weten? Ga naar eztat.nl.

eztat.nl

Makelaars Netwerk heeft een uniek landelijk netwerk van circa 250 NVM makelaars en is zodoende de grootste landelijke intermediair in de vastgoed markt. Wij ontwikkelen, regisseren en controleren grootschalige opdrachten voor vastgoed partijen. Vanuit ons netwerk hebben wij altijd tenminste twee lokale makelaars beschikbaar voor uw opdracht, waar ook in Nederland. Opdrachtgevers van Makelaars Netwerk profiteren van lokale marktkennis en hebben toch één aanspreekpunt voor heel Nederland.

Makelaarsnetwerk.nl


Taxatie Netwerk heeft ruim honderd gekwalificeerde taxateurs commercieel vastgoed georganiseerd, die alle denkbare specialisaties in huis hebben en werken in alle regio’s in Nederland. De taxateurs maken gebruik van de grootste vastgoed databases van Nederland, waaronder die van NVM. Taxatie Netwerk heeft een volledig landelijke dekking en kan iedere opdracht waar ook in Nederland uitvoeren. Alle taxateurs van Taxatie Netwerk zijn aangesloten bij het Taxatie Management Instituut en zijn lid van NVM Business en/of RICS.

Taxatie Netwerk richt zich uitsluitend op het taxeren van commercieel vastgoed en stuurt de regionale taxateurs die de taxaties onder haar supervisie uitvoeren. De klant heeft altijd één centraal aanspreekpunt van opdracht tot oplevering van de taxaties. Alle taxateurs werken volgens dezelfde regels in hetzelfde online taxatiemanagementsysteem. Opdrachtgevers kunnen inzage krijgen tot het systeem en de voortgang van de opdracht van A tot Z real time volgen. De rapportage wordt ingericht volgens de wensen van de opdrachtgever en voldoet aan de nationale standaard voor de digitale uitwisseling van bedrijfsmatige rapportages Standard Business Reporting (SBR).

Alle taxaties die Taxatie Netwerk uitvoert worden centraal gemonitord. Daarnaast worden ze softwarematig gecontroleerd en kijkt een tweede taxateur mee volgens het vier-ogen principe. Tenslotte controleert het TMI de taxaties steekproefgewijs. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Taxatie Netwerk voldoet aan de norm NEN-EN-ISO 90001:2015 nl.

taxatie-netwerk.nl


RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs

RBMT bedrijfsmakelaars en taxateurs zijn specialisten in commercieel vastgoed. Vastgoedprofessionals met een no-nonsense mentaliteit en kennis van zaken. Realistisch, betrokken en gedreven. Onze korte lijnen en en actieve benadering leveren onze klanten het beste resultaat op. Bovendien hecht RBMT veel waarde aan hoogwaardig, eerlijk en onafhankelijk makelen en taxeren. Daarom wordt onze professionele en betrouwbare advisering onderschreven door gerenommeerde kwaliteitskeurmerken (NVM, RICS, NRVT en VastgoedCert). Zo kunnen we zaken doen met een goed gevoel. Wat kunnen wij voor u doen?

RBMT.nl


Taxatieteam taxeert al meer dan 10 jaar woningen en commercieel vastgoed. In die 10 jaar zijn we uitgegroeid tot het grootste taxatiekantoor van Friesland. Daar zijn we best wel een beetje trots op. Hoe dat is gelukt? We houden van doorpakken. Efficiënt én persoonlijk. Als klant van Taxatieteam kunt u 100% rekenen op een snel en hoogwaardig taxatierapport. Altijd door een gecertificeerde taxateur. En niet onbelangrijk: tegen scherpe tarieven.

Welke taxaties verzorgt Taxatieteam:
• Taxaties voor commercieel vastgoed
• Taxaties voor woningen
• Taxaties agrarisch vastgoed

Taxatieteam.nl


Bij FRYSK makelaars doen we het graag ‘oars as oars’. Voor een complete verkoopdienst of aankoopdienst rekenen we een vast, scherp tarief. Dat betekent bij de verkoop van je huis geen opstartkosten, promotiekosten of eventuele intrekkingskosten. Met een gerust hart je huis kopen of verkopen. Daar gaat het om. Houd je van snelheid en kwaliteit maar wil je ook de beste prijs? Dan zit je goed. Welkom bij FRYSK makelaars. De makelaar voor heel Friesland.

fryskmakelaars.nl


Vergroot je kansen op de woningmarkt en doe een wensk! Dat is de belofte die wensk doet aan haar gebruikers. Op het landelijke platform kunnen huizenbezitters hun woonwens achterlaten en daarbij ook aangeven in welk huis ze nu wonen. Zo krijgen wenskers toegang tot woningaanbod dat nog niet actief in de markt is gezet én kunnen ze erachter komen hoeveel animo er is voor hun eigen woning. Wensk richt zich op latente verkopers en brengt daarmee de woningmarkt in beweging.

De woonwens is zichtbaar voor iedereen, ook voor de latente verkoper die matcht met de woonwens. Iemand die zijn woning nog niet te koop heeft staan maar wel de interesse wil peilen, wordt door mogelijke kopers aangemoedigd om de woning te gaan verkopen. Wensk brengt vraag en aanbod samen en sterker nog: het platform brengt daarmee aanbod in beeld dat nog niet actief in de markt is.

wensk.nl


De traditionele banken trekken zich in versneld tempo terug uit de kredietverstrekking voor het midden- en kleinbedrijf. Voor leningen onder 1 miljoen euro geven banken te vaak niet thuis. Zijn ze hier wel toe bereid dan zijn de procedures lang, is de LTV laag en moet er veel informatie worden aangeleverd.Anderzijds zijn er steeds meer beleggers die op zoek zijn naar een aantrekkelijk en onbezorgd rendement. De hoge beurskoersen brengen te veel ontrust met zich mee en obligaties leveren door de lage rentestand geen interessante optie.Bufr biedt de oplossing met een zekere belegging voor investeerders en een gunstige hypothecaire lening voor ondernemers. De NextGeneration Vastgoedfinanciering.

bufr.nl