Makelaars Netwerk heeft een uniek landelijk netwerk van circa 250 NVM makelaars en is zodoende de grootste landelijke intermediair in de vastgoed markt. Wij ontwikkelen, regisseren en controleren grootschalige opdrachten voor vastgoed partijen. Vanuit ons netwerk hebben wij altijd tenminste twee lokale makelaars beschikbaar voor uw opdracht, waar ook in Nederland. Opdrachtgevers van Makelaars Netwerk profiteren van lokale marktkennis en hebben toch één aanspreekpunt voor heel Nederland.

Makelaarsnetwerk.nl


Taxatie Netwerk heeft ruim honderd gekwalificeerde taxateurs commercieel vastgoed georganiseerd, die alle denkbare specialisaties in huis hebben en werken in alle regio’s in Nederland. De taxateurs maken gebruik van de grootste vastgoed databases van Nederland, waaronder die van NVM. Taxatie Netwerk heeft een volledig landelijke dekking en kan iedere opdracht waar ook in Nederland uitvoeren. Alle taxateurs van Taxatie Netwerk zijn aangesloten bij het Taxatie Management Instituut en zijn lid van NVM Business en/of RICS.

Taxatie Netwerk richt zich uitsluitend op het taxeren van commercieel vastgoed en stuurt de regionale taxateurs die de taxaties onder haar supervisie uitvoeren. De klant heeft altijd één centraal aanspreekpunt van opdracht tot oplevering van de taxaties. Alle taxateurs werken volgens dezelfde regels in hetzelfde online taxatiemanagementsysteem. Opdrachtgevers kunnen inzage krijgen tot het systeem en de voortgang van de opdracht van A tot Z real time volgen. De rapportage wordt ingericht volgens de wensen van de opdrachtgever en voldoet aan de nationale standaard voor de digitale uitwisseling van bedrijfsmatige rapportages Standard Business Reporting (SBR).

Alle taxaties die Taxatie Netwerk uitvoert worden centraal gemonitord. Daarnaast worden ze softwarematig gecontroleerd en kijkt een tweede taxateur mee volgens het vier-ogen principe. Tenslotte controleert het TMI de taxaties steekproefgewijs. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Taxatie Netwerk voldoet aan de norm NEN-EN-ISO 90001:2015 nl.

taxatie-netwerk.nl


RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs

RBMT bedrijfsmakelaars en taxateurs zijn specialisten in commercieel vastgoed. Vastgoedprofessionals met een no-nonsense mentaliteit en kennis van zaken. Realistisch, betrokken en gedreven. Onze korte lijnen en en actieve benadering leveren onze klanten het beste resultaat op. Bovendien hecht RBMT veel waarde aan hoogwaardig, eerlijk en onafhankelijk makelen en taxeren. Daarom wordt onze professionele en betrouwbare advisering onderschreven door gerenommeerde kwaliteitskeurmerken (NVM, RICS, NRVT en VastgoedCert). Zo kunnen we zaken doen met een goed gevoel. Wat kunnen wij voor u doen?

RBMT.nl


Taxatieteam taxeert al meer dan 10 jaar woningen en commercieel vastgoed. In die 10 jaar zijn we uitgegroeid tot het grootste taxatiekantoor van Friesland. Daar zijn we best wel een beetje trots op. Hoe dat is gelukt? We houden van doorpakken. Efficiënt én persoonlijk. Als klant van Taxatieteam kunt u 100% rekenen op een snel en hoogwaardig taxatierapport. Altijd door een gecertificeerde taxateur. En niet onbelangrijk: tegen scherpe tarieven.

Welke taxaties kunnen we voor u verzorgen:
• Taxaties voor commercieel vastgoed
• Taxaties voor woningen
• Taxaties agrarisch vastgoed

Taxatieteam.nl


Bij FRYSK makelaars doen we het graag ‘oars as oars’. Voor een complete verkoopdienst of aankoopdienst rekenen we een vast, scherp tarief. Dat betekent bij de verkoop van je huis geen opstartkosten, promotiekosten of eventuele intrekkingkosten. Met een gerust hart je huis kopen of verkopen. Daar gaat het om. Houd je van snelheid en kwaliteit maar wil je ook de beste prijs? Dan zit je goed. Welkom bij FRYSK makelaars. De snelste makelaar van Friesland.

Fryskmakelaars.nl


Het makelaarsvak eist met alle technologische ontwikkelingen elke dag meer van u als makelaar. Meer kennis en meer tijd. U houdt uw kennis op peil met extra trainingen, heeft een facebook account waar af en toe wat aanbod voorbij komt en terwijl u van afspraak naar afspraak vliegt, bedenkt u dat de website hoognodig geupdate moet worden…Herkenbaar? U wilt alles goed doen en weet dat er iets moet gebeuren, maar het ontbreekt u simpelweg aan tijd. En wellicht ook de online kennis. Wilt u als makelaar de beste online positie maar heeft u te weinig tijd of kennis om alles goed te doen? Besteed dan uw online werkzaamheden uit aan ons. Van conversie gerichte website tot uw social media: wij verzorgen het voor u. Bekijk uw voordelen op woonaccent.nl.

Woonaccent.nl